Bedrijfsruimte

Kiest u voor The Citadel Company? Dan kiest u voor een totaalconcept. Van ontwerp tot locatie advies tot aanbesteding en bouwbegeleiding.

U zoekt een bedrijfsruimte die uw bedrijfsproces optimaal laat functioneren. Dit gedachtegoed staat aan de basis van ons ontwerpproces.

Wensen klant centraal
De ontwerpfase begint met luisteren naar uw wensen. Op basis van uw wensen maken we bij The Citadel Company een ontwerp, dat matcht met uw wensen en investeringsbudget. The Citadel Company is maatwerk! Iedere bedrijfsruimte heeft zijn eigen architectonische ontwerp, een ontwerp wat functioneel en kostenefficiënt te bouwen is. In deze fase krijgt u tevens advies over de locatiekeuze, tips rondom brandveiligheid en wet- en regelgeving in uw vestigingsgemeente. In de ontwerpfase krijgt u ook advies over waardevast bouwen, zodat uw investering ook een interessant beleggingsobject is voor de toekomst.

Meer weten?
Bent u benieuwd hoe wij als architect te werk gaan? Wij luisteren graag naar uw huisvestingswensen als het gaat om uw bedrijfsgebouw. Een afspraak maken?