Gevelrenovatie

Bent u niet meer tevreden met de huidige uitstraling van uw pand(en). En is nieuw bouwen, om welke reden dan ook, geen optie? Dan is gevelrenovatie mogelijk een oplossing voor u. Gevelupdates zijn snel stijgend in populariteit. Door het toepassen van een compleet ander ontwerp op de gevel krijgt u een geheel nieuwe uitstraling van uw bedrijf.

Ik wil meer informatie

Van brainstorm tot en met realisatie

Om te beginnen houden wij een vrijblijvende brainstormsessie met u. Wij vinden het belangrijk om de achtergrond van uw wens voor een gevelrenovatie goed te kennen. Van tevoren bekijken we welke collega’s, uit welke vakgebieden, hierbij aanwezig zijn. Zo kijken wij met u mee vanuit verschillende perspectieven en disciplines. Wij denken mee vanuit; ondernemers hart, marketing en communicatie strategie, logistieke oplossingen, esthetisch passend (zowel bij de organisatie als bij de werknemers) en haalbaarheid. Stap voor stap helpen wij u graag met het nemen van de juiste beslissingen voor een passende gevelrenovatie.

Ieder vraagstuk is anders. Vanuit de brainstormsessie volgt een passende offerte. Het is mogelijk dat u enkel om een ‘nieuw ontwerp, een nieuw jasje’ vraagt voor uw gevelrenovatie. Maar wellicht wilt u ook dat wij meedenken in de logistieke setting. Om in een later stadium niet tot de conclusie te komen dat het budget wordt overschreden adviseren wij een elementenraming: bij deze schatting krijgt u een goed beeld van de te verwachten bouwkosten voor uw gevelrenovatie.

Voor/na, gevelrenovaties:

Sleep met de knop en onthul de gevelupdate

Appartementencomplex, Twente

90 portiekwoningen

voor_gevelrenovatie_serco-dakspecialistenna_gevelrenovatie_serco-dakspecialisten

Serco Dakspecialisten

Wij doen ook:

REVITALISERING GEBOUW

NIEUWBOUW BEDRIJFSPAND