Inspiratie Almelo Noord Oost

Witte villa
Almelo Noord Oost architectenbureau The Citadel Company moderne kubistische vrijstaande woning
The-Citadel-Company_Boerenerf-Ommen_Erf-de-Vlier-3

Locatie

Almelo Noord Oost

Almelo NoordOost is een fabelachtig mooi nieuw woongebied in de uitgestrekte Twentse natuur. Hier heeft u ongekende mogelijkheden om de woning van uw dromen te bouwen. Van kleine tot riante kavels. U heeft hierbij volop vrijheid in architectuur. En dat allemaal op fietsafstand van de stad. Hier wilt u toch ook wonen?

Vraag een vrijblijvende afspraak aan met onze architect! Ook onze inspiratiepakketten kunnen handig zijn bij het opdoen van ideeën.

Maak een vrijblijvende afspraak!

Inspiratiepakket aanvragen

Voor meer kavelinformatie verwijzen wij u graag naar de website.

Almelo Noord Oost

Almelo NoordOost ligt in het weidse buitengebied tussen Almelo en het dorp Mariaparochie. U kunt hier kiezen uit een groot aantal kavels, in oppervlakten van 500 tot 4000 vierkante meter. In het hart van het gebied ligt een landgoed van 1,2 hectare.

In Almelo NoordOost woont u heerlijk landelijk. Toch heeft u alles wat u nodig heeft binnen bereik. Zoals de winkels, het NS-station en het ziekenhuis van Almelo. Maar nog veel dichter in de buurt − bijvoorbeeld in de wijk Schelfhorst en het dorp Mariaparochie − ook scholen, supermarkten, sportverenigingen, zorgcentra en nog veel meer praktische voorzieningen.