Westerbouwlanden Nieuwleusen fase II

Architectenbureau_The Citadel Company_Ruime jaren 30 woning_1
Hoofdwoning_boerenerf_Ommen_erf_Westbroek_architectenbureau_The_Citadel_Company
Architectenbureau The Citadel Company Architectuur Landelijke moderne vrijstaande woning
Architectenbureau The Citadel Company Architectuur Eigentijdse villa buitengebied

Locatie

Nieuwbouw Nieuwleusen

Ontspannen en vrij wonen aan de rand van Nieuwleusen. Dat kan in het nieuwe gebied Westerbouwlanden Noord. De gemeente geeft hier diverse woonkavels uit. Deze kavels zijn gericht op ruimtelijkheid en groen. Beleef het gevoel van landelijk leven en toch dichtbij het centrum wonen. Vanuit Nieuwleusen heeft u een snelle toegang tot de hoofdwegen naar het noorden en westen van het land. Kortom een mooie, centrale locatie in Overijssel.

Westerbouwlanden

Westerbouwlanden Noord 2e fase ligt aan de noordzijde van de Prinses Beatrixlaan. Ook op deze locatie zullen verschillende type woningen gerealiseerd worden (vrijstaand, twee onder één kap, rijenwoningen en huurwoningen). Op dit moment is men bezig met het bouwrijp maken van de locatie. De gemeente Dalfsen heeft al een aantal kavels uitgegeven. De vrijstaande woningen aan de noordzijde vormen de toekomstige dorpsrand. Hiermee vormen zij de overgang van het landelijk naar het bebouwde gebied. Behalve in kleur zijn er geen specifieke criteria gesteld aan deze woningen. In het ontwerp moet men echter wel rekening houden met de context van het landelijk gebied.

Nieuwleusen

Nieuwleusen is een dorp in beweging, groen en landelijk.  Makkelijk bereikbaar en biedt vele faciliteiten voor jong en oud. Er zijn verschillende bouwprojecten gerealiseerd en nog te realiseren op fraaie locaties, onder andere in het Middengebied “de Westerbouwlanden”. Nieuwleusen is goed bereikbaar, vanaf de A28 bent u er in een paar minuten. Er zijn meerdere busverbindingen tussen Zwolle en Coevorden. In de ochtend en avondspits zijn er meerdere lijnen voor scholieren richting Dedemsvaart en Zwolle. Bij de ontwikkeling van Westerbouwlanden Noord wordt uitgegaan van een hoog ambitieniveau. Het moet een wijk worden met een eigen gezicht waar bewoners zich prettig voelen, zowel in als buiten de woning.

Contact

Weten wat The Citadel Company voor u kan betekenen? Vraag een vrijblijvend oriëntatiegesprek aan om uw mogelijkheden binnen het nieuwbouwproject Westerbouwlanden te bespreken.

Westerbouwlanden Nieuwleusen fase 2_The Citadel Company
Inspiratiepakket
Contact
Beeldkwaliteitsplan