Voor onze ruime vrijstaande kavel op Landgoed De Groote Scheere tussen Hardenberg en Coevorden zochten wij een architect die ons kon helpen onze woondroom te realiseren. In onze zoektocht naar een architectenbureau speelden een aantal vragen door ons hoofd: zou het traject betaalbaar zijn, tegen welke zaken zouden wij in het proces aanlopen en in hoeverre zou een architect in staat zijn onze dromen, in plaats van zijn eigen, te realiseren? Allemaal vragen die wij bij The Citadel Company snel beantwoord kregen.

Architect zoeken
Na wat googlen kwamen wij op de site van The Citadel Company. De positieve indruk van de website met haar referentieprojecten en teksten sloot naadloos aan bij onze denkbeelden over stijlen. Reden voor ons om nader kennis te willen maken. In de persoonlijke gesprekken werd onze positieve indruk opnieuw bevestigd. De open en eerlijke manier van communiceren en het prettige contact was hierin erg belangrijk. Met het gevoel zat het dus wel goed. De snelle, overzichtelijke offerte en de “aanneemsom” (dit kost het, niet meer en niet minder) gaf ons de financiële duidelijkheid, waardoor wij zeker wisten dat onze droomwoning te realiseren was.

Samenwerking
Tijdens het proces hebben wij met name veel plezier gehad. Het resultaat mag er ook zijn: een prachtig ontwerp geheel naar onze wens, gerealiseerd in een relatief korte tijdsbestek. De werkwijze van The Citadel Company is te omschrijven als enthousiast, creatief, praktisch en eerlijk. Kenmerkend zijn de korte lijnen, waardoor snel kan worden geschakeld. Al met al een erg prettige samenwerking waarop wij met een goed gevoel terugkijken, met als resultaat: onze droomwoning op onze droomplek.

Fam. van den Berg, Resultaat met smaak
Voor onze vrijstaande kavel in Raalte zochten wij een architect die ons kon helpen bij het ontwerp van onze woning. Natuurlijk hadden wij vooraf een aantal vragen: hoe verloopt het hele proces en hoe gaat dat nu precies met de bouwbegeleiding. Vragen die wij bij The Citadel Company snel beantwoord kregen.

Tijdens een informatieavond van de gemeente Raalte kwamen wij in contact met The Citadel Company. Wat ons bij is gebleven na de eerste kennismaking is de prettige interactie. Het gevoel was meteen goed. Om zeker te zijn van onze zaak hebben wij ook een ander bureau benaderd. De prijs, de open manier van communiceren en het prettige contact gaven bij ons echter de doorslag. Daarom hebben wij voor The Citadel Company gekozen.

Tijdens het gehele proces hebben wij een prettig contact gehad. Vooral de persoonlijke benadering stelden wij op prijs. En het resultaat? Dat mag er ook zijn: een prachtige woning geheel naar onze wens gerealiseerd.

Fam. Roossien, Deskundig en prettig in de samenwerking