Waarom een architect inschakelen

Veel mensen stappen bij nieuwbouwplannen direct naar een aannemer en gaan snel over tot bouw. Het gevolg kan echter zijn dat u niet de woning krijgt die u voor ogen heeft of dat u niet aan wet- en regelgeving voldoet.

De keuze van een architect is van groot belang voor uw nieuwbouwplannen. Hij of zij is immers degene die uw wensen optimaal vertaalt in een voor u passend en haalbaar ontwerp. Een architect houdt rekening met uw persoonlijke levensstijl en past het ontwerp en de materialen daarop aan. Een aantal jaar later moet uw huis nog steeds ‘passen’.

Maar, een architect doet meer dan alleen ontwerpen. (Ver)bouwen is een omvangrijk traject. Er komt veel kijken in het proces van uw eerste idee tot aan het uiteindelijke resultaat. Een architect maakt dit proces eenvoudiger door de juiste vragen te stellen, mee te denken en u te begeleiden bij het ontwerp- en bouwproces. Als u dat graag wilt zelfs tot aan de oplevering van uw nieuwe huis.

De juiste samenwerkingspartner; de perfecte match. Lees de ervaringen van anderen die u voorgingen. Hoe realiseerden zij hun ideale huis? Hoe ging de samenwerking met hun architect? En hoe werd hun huis hun thuis?

Referenties bekijken

Blijf op de hoogte!