Project omschrijving

Bed en Breakfast De Zwaluwhof

Het creëren van een groepsaccommodatie was in 2010 het bruisende idee achter de Zwaluwhof. Na diverse gesprekken met de klant kwam er een verbeterd idee naar boven. Het project werd zakelijker ingezet waardoor er meerdere functies in het gebouw konden worden aangeboden. Het bijzondere aan dit project is dat er het maximale uit het budget is gehaald, wat normaal vanzelfsprekend is. Echter, bij dit project is er ook rekening gehouden met duurzaamheid. Doordat er is gekozen voor een spreiding van de werkzaamheden kon de oplevering al vrij snel plaatsvinden. Dit houdt in dat er in de loop van de jaren steeds meer aan duurzaamheid gedaan zal worden waardoor er een spreiding van de kosten ontstaat.

Doordat wij een prachtige film van de toekomstige plannen hebben kunnen ontwikkelen, konden de eigenaren van bed & breakfast de Zwaluwhof al voordat het gebouw klaar was boekingen aannemen. Hierdoor was de B&B al vanaf de opening al volgeboekt. Iets waar de eigenaren erg blij mee waren. Een goede marketing is dus van groot belang geweest bij het laten slagen van dit prachtige project.

Voor meer informatie over dit prachtige project verwijzen wij u graag naar de website van Zwaluwhof: http://www.zwaluwhof.nl/